foto: youtube Radio Marija / posnetek zaslona

To je res prava Kristusova zmaga – starka je poljubila noge LGBT-aktivistki, nato pa se je zgodil čudež, poroča na Poljskem živeči hrvaški novinar Goran Andrijanić, urednik portala Wpolityce.pl ter tednika Sieci. O tem neverjetnem dogodku je poročal na svojem facebook profilu.

Kot je zapisal, je skupina starejših žensk, sicer poslušalk Radia Marija, molila rožni venec Božjega usmiljenja. V njihovo bližino je prišla aktivistka LGBT, ki jih je začela provocirati ter vzklikati parole. V nekem trenutku je ena od molilk s solzami v očeh prišla do njih, se sklonila in ji poljubila noge. Aktivistka je v trenutku spremenila obnašanje in je bila šokirana. Ženica je ob tem dejala, da ji je težko gledati, kako se je celo življenje borila za Poljsko, sedaj pa je slednja razdeljena. Na koncu je prosila dekle, da sta skupaj naredili znak križa.

Ob tem naj spomnimo, da so pred tremi leti Poljaki odšli na ulice, ker so želeli izraziti, da hočejo Boga. Javno so ustoličili Kristusa za kralja Poljske in uspeli zanetiti ogenj molitve za Poljsko, da bi jo zaščitili pred islamizacijo in ostalih peklenskih projektov, ki želijo razvrednotiti vero in vrednote poljskega naroda. Ta poteza pa je razbesnela razne ekstremiste, ki so temu nasprotovali. A ko so na čelu države resnični domoljubi in kristjani, se ni treba bati za prihodnost naroda, je spomnil Andrijanić.

Sicer pa, dogodek je zabeležila kamera:

G. B.