foto: Pixabay
Dragi ljubljenci Jezusovega in Marijinega srca! “Bilo je, kakor bi potoki Žive Vode izvirali iz globine mojega bitja” je dejala Agnes po izlitju Svetega Duha. Hm, preimeniten dar. Si želiš namesto mlahavosti današnje Cerkev, ki je zmagovalna, polno moči, veselja, razgibanosti, kot jo opisujejo Apostolska dela? Gospod želi, da živiš življenje v polnosti, pa potrebuje te za izpolnitev Njegovega načrta. Apostoli so se pred prihodom Svetega Duha zaradi ogroženosti skrivali in vztrajno molili z Marijo v čenakulu, ko pa je prišel On, so prejeli darove in neustrašno oznanjali Besedo Življenja. Tisočeri so zaživeli v Bogu in Bog je oznanjevanje potrjeval s čudeži in znamenji. Ne ne, tudi tebe kliče v svojo službo.

Podajmo se skupaj v čudovito avanturo! Pridruži se! Morda se odločiš za eno izmed izbir:
  • Binkoštna devetdnevnica (v 1. priponki) ali pa
  • 7-tedenska priprava na Binkošti (konča se po Binkoštih z napotki za hojo v Duhu), ki ne zahteva mnogo časa, je pa zares milostna. Če bi kdo želel vedeti več, naj pogleda priponko Priprave na Izlitje Svetega Duha. Vrhunski dosežki zahtevajo malo daljšo pripravo, ki nam pomaga k blagoslovljenemu in rodovitnemu življenju in je blagoslov za Svet.
Neglede na trenutno situacijo v Svetu srčno priporočam, razen premišljevanja stavkov iz Svetega pisma, še vsakodnevno te molitve:
  • Pridi Stvarnik Sveti Duh (v priponki 9-dnevnice)
  • molitev za zaščito pred Zlom – v priponki na koncu, iz knjižice G. Amortha: Gospodov duh (zelo priporočam, da jo za 1 EUR + poštnina naročite na [email protected]
  • vsaj kakšna desetka Rožnega venca.
Nove Binkošti zate – o, komaj čakam na blagoslovljeno življenje, ki te čaka!
Kaj moraš storiti za prejem vsakodnevnega sms: v drugi priponki so zapisani stavki za vsakodnevno premišljevanje. Kdor bo posredoval svoje podatke za namen povabil in obvestil v obrazec https://forms.gle/9owYe7XLZkXgaLjD7 , bo vsako jutro na telefon prejel sms s stavkom za razmišljanje za tisti dan.
Če pa se kdo odloči, bo na mojem fb (Magdalena Ganzitti) vsakodnevno stavek za premišljevanje in še kaj.
Češnja na torti za nas vse pa bo na sam predpraznični dan in seveda na praznik. Veš, kdo bo molil zate – no to ti izdam kmalu. Karizmatiku bomo posredovali spisek vseh vpisanih v aplikacijo, po predavanju bo molil nad vsemi.  Če želiš mnogo milosti, pripravi čimvečjo posodo zanje – vzami to milostno pripravo zares.
Prilagam še link na posnetek februarskega seminarja p. Manjackala, lahko ga delite še z drugimi – je na internetni strani Prenove ali na https://seminarmanjackal.wixsite.com/2021
Še nadalje vsi vabljeni k molitvi za vse naše potrebe, za svetno in Cerkveno vlado, za gospodarstvo in kos kruha za vsakogar, za bolne, za duše v vicah in nerojene otroke in krščujmo abortirane otročke. Prosimo Marijo, Kraljico Slovencev, da bi znali kot Ona prisluhniti Svetemu Duhu in živeti v skladu z Božjo voljo! Duhovnik bo še nadalje vse molilce in domovino blagoslavljal ob 21. uri.
Povezani v molitvi, dragi prijatelji, in obilje Jezusove bližine vsem!
Magdalena Ganzitti