Pater James Manjackal skupaj s papežem Frančiškom (vir: Logos Christi)

Pater James Manjackal, član redovne družbe oblatov sv. Frančiška Saleškega in od papeža Frančiška potrjeni misijonar, bo vodil tridnevno duhovno obnovo za Slovence in Hrvate v Avstriji in sicer na temo “Odrinite na globoko in vrzite mreže za lov.” (Lk 5,4) Duhovno obnovo organizira skupnost Logos Christi. 

Duhovna obnova bo potekala od 16. do 18. junija 2023 v Kirschenhalle, Marktgemeinde Hitzendorf v Avstriji. Kot sporoča organizator, bo to edinstvena priložnost za udeležence, da poglobijo svojo vero, pospešijo osebno rast in okrepijo duha. Prevod bo zagotovljen. Kotizacija za trodnevno duhovno obnovo znaša 45 evrov, za mlajše od 20 let bo udeležba brezplačna, prav tako za vojne veterane ter invalide (od 75 odstotkov invalidnosti dalje).

Organizator prosi duhovnike, bogoslovce, redovnike, redovnice in redovne pripravnike/pripravnice, da se v primeru udeležbe prijavijo na [email protected], da se registrirajo in dobijo potrebne informacije o sodelovanju na dogodku. Vsi udeleženci pa se lahko prijavijo na spletni strani www.logos-christi.com. Na spletni strani so na voljo vse informacije. Število udeležencev je omejeno.