Mirjana Dragičević Soldo (foto: youtube / posnetek zaslona)

“To, kar sem začela v Fatimi, bom dokončala v Medžugorju,” je Božja Mati Marija rekla medžugorskim vidcem. Glede na vse, kar se dogaja, je konec časov zelo blizu. Glede na situacijo “preko Jadranskega morja” je jasno, da Vatikan vse resneje spremlja Marijina sporočila, tudi svetovni mediji vse več pišejo o Medžugorju, poroča portal medjugorje-news.com.

Anneliese Michel, znana po tem, da je zaradi zelo težke obsedenosti z demoni na koncu shirala, po njeni zgodbi je bil tudi posnet film “Eksorcizem Emily Rose”, je dobivala vprašanja, ali to trpljenje, ki ga izkuša zaradi demonske obsedenosti, ima sploh smisel. Ona je na to odgovarjala: “Ljudje ne verujejo v obstoj Boga, a ko jim pokažem vraga, ki je v meni, obstaja verjetnost, da bodo verovali v Boga, če bodo videli, da obstaja hudič.” To hrabro dekle z močno vero v Jezusa Kristusa se je dolgo časa borila z demoni. Njeno telo na koncu ni zdržalo.

25. oktobra 1985 je medžugorska vidkinja Mirjana prejela sporočilo o tistih, ki ne verujejo. Zanje je Marija rekla: “To so moji otroci. Trpim zaradi njih. Ne vedo, kaj jih čaka. Morate več moliti zanje.” “Molili smo z Gospo, za slabotne, nesrečne in pozabljene. Po molitvi nas je Gospa blagoslovila. Tedaj mi je pokazala, kot na filmu, prvo skrivnost. Zemlja je bila upostošena in uničena. Jokala sem. ‘Se bo to zgodilo tako hitro?’ sem vprašala.” A vendar Gospa odgovarja, da je na svetu ogromno greha. “Gospod nima trdega srca. Poglej okoli sebe, kaj ljudje delajo, pa ne boš več govorila, da ima trdo srce. Koliko ljudi prihaja v cerkev s spoštovanjem, trdno vero in ljubeznijo do Gospoda? Zelo malo. Imate čas za milost in spreobrnjenje. Pomembno je, da ta čas dobro izkoristite.”

Marija je dala tudi posebno nalogo Mirjani. “Veliko moli za patra Petra, ki mu dajem poseben blagoslov. Sem Mati, zato sem prišla. Ne smete se bati, saj sem jaz z vami.” Pater Petar Ljubičić je tisti, ki bo odkril tri opozorila, tri dni pred vsakim dogodkom. Tudi zato smo povabljeni, da molimo za naše duhovnike, redovnike, redovnice, škofe, kardinale in papeža Frančiška. Usmiljeni Jezus, hvala ti od srca, ker nam pošiljaš velike in svete apostole. Hvala ti, ker nam pošiljaš na pot duhovnike, redovnike, redovnice, škofe, kardinale in papeža Frančiška.

Vir: Medjugorje-news.com

C. R.