foto: 24kul.si

Duhovnik, karizmatik in potujoči misijonar oče James Manjackal se je oglasil s spodbudnim sporočilom za svet. Kot pravi, je dobil odgovor od Boga, da se bliža zmaga, ki se je moramo veseliti. Bog je namreč vedno z nami in na koncu vedno zmaga.

Kot poroča hrvaški portal rastimo-u-vjeri.com, ki povzema patrove besede, bo nastopilo novo ozračje po svetu, zato naj se v srcu veselimo. »Otroci, res gremo skozi zelo težke čase, vendar nam Gospod daje veliko upanje in odgovarja na naše molitve. V svojih molitvah sem dobil sporočilo, da bodo težave s covid19 izginile v naslednjem letu do velike noči.« Kot pravi, bo nato nastopilo drugačno vzdušje po svetu. »Zato, otroci, držite se svoje vere, držite se Jezusa, v srcu se veselite,« je dejal oče Manjackal v nedavni molitvi za ozdravljenje na seminarju, ki je potekal preko spleta.

Oče James Manjackal sicer prihaja iz Indije, živi pa v Nemčiji. Pripada redu oblatov sv. Frančiška Saleškega in ima posebno poslanstvo širiti evangelij po svetu. Je tudi avtor številnih knjig, ki so bile prevedene tudi v slovenščino. V Sloveniji je imel doslej že več seminarjev, največ na Kureščku.

Na spodnjem posnetku lahko poslušate njegovo molitev, ki je prevajana v hrvaščino:

C. R.