foto: Youtube TV Exodus / posnetek zaslona

Zaradi tumorja na možganih je bil nedavno operiran Edson Glauber, videc iz Itapirange v Braziliji, ki velja za novi  Lurd. Edson namreč sprejema sporočila Svete Družine za svet, od tam se je tudi razširilo češčenje treh svetih src. Prikazovanja  so se začela leta 1996. Več: www.trisvetasrca.si

Itapiranga je kraj, ki so ga izbrali Jezus, Marija in Sveti Jožef, da kličejo svet k spreobrnjenju. Kraj je naravno okolje prikazovanj Svete Družine med leto 1994 – 1998 Edsonu Glauber in njegovi mami Mariji Do Carmo, katerim so Jezus, Marija in Sveti Jožef dajali sporočila. Nekatera od njih so za zdaj neobjavljena.  Lani jeseni je Edsonova mati Marija do Carmo umrla.
Zadnje sporočilo je Marija dala na dan, ko je bil Edson sprejet v bolnišnico 3. aprila 2021. Kasneje je bila postavljena diagnoza tumor na možganih. “Srčno upamo, da si bo po prestani operaciji in zapletih opomogel in nadaljeval s poslanstvom teh zadnjih časov. ne pred koncem sveta, TEMVEČ ČASOM SPREOBRNJENJA ČLOVEŠTVA. SPOROČILO KLIČE K MOLITVI IN SPREOBRNJENJU. ČLOVEŠTVO SI GLUHO IN SLEPO, DA NE VIDIŠ ZNAMENJA ČASOV?
Kraj prikazovanj in temeljni kamen za gradnjo svetišča TREM SVETIM SRCEM, KI GA JE POSTAVIL POKOJNI ŠKOF CARILLO GRITTI. ŠKOF CARILLO JE PRIKAZOVANJA POTRDIL, KRONAL KRALJICO ROŽNEGA VENCA IN MIRU. ONA JE KRALJICA, KI JE POSTAVLJENA IN SE PRIKAZUJE TER DAJE SPOROČILA VSEMU SVETU,” je na facebooku zapisala koordinatorka pobožnosti Treh svetih src v Sloveniji Nevenka Brozina.
Spomnimo se torej Edsona v molitvi.
C. R.