Pater James Manjackal (foto: youtube / posnetek zaslona)

Znane so podrobnosti spletnega seminarja, ki ga bo imel misijonar in karizmatik pater James Manjackal med 21. in 23. majem, torej za binkoštni konec tedna. Seminar se bo začel v petek, 21. maja, ob 17h, zaključil pa se bo v nedeljo, 23. maja, ob 17.30.

Več podrobnosti je na voljo TUKAJ. Za udeležbo na seminarju se je zaradi tehničnih razlogov treba registrirati, zelo zaželen je tudi finančni dar za poslanstvo patra Jamesa. Podatki za nakazilo so na voljo na strani, za katero smo navedli link. Udeležba na seminarju je sicer brezplačna.

Kot nas je obvestila Magdalena Ganzitti, je potrebno veliko molitve v pripravi na ta seminar, saj so duhovna nasprotovanja zelo močna in prihaja do številnih zapletov. Zato tudi bralke in bralce vabimo k molitvi in postu za ta seminar.

Božja beseda, dana za ta seminar: Jaz bom njihov Bog in oni bodo moje ljudstvo!
(Jer 31,31-34)

“Glej, pridejo dnevi, govori Gospod, ko bom z Izraelovo hišo in Judovo hišo sklenil novo zavezo. Ne zaveze, kakršno sem sklenil z njihovimi očeti tistega dne, ko sem jih prijel za roko, da bi jih izpeljal iz egiptovske dežele; to zavezo z menoj so prelomili, čeprav sem bil njihov gospodar, govori Gospod. To je namreč zaveza, ki jo bom sklenil z Izraelovo hišo po tistih dneh, govori Gospod: Svojo postavo bom dal v njihovo notranjost in v njih srce jo bom zapisal. Jaz bom njihov Bog in oni bodo moje ljudstvo. Ne bodo več učili vsak svojega rojaka, vsak svojega brata in rekli: »Spoznajte Gospoda!«, ker me bodo poznali vsi, od najmanjšega do največjega med njimi, govori Gospod. Kajti njihovo krivdo bom odpustil in njihovega greha se ne bom več spominjal.”

Povejte naprej in povabite na seminar svoje prijatelje in znance!

C. R.