foto: Pixabay

Vabljeni na Pohod za življenje, ki bo v soboto, 2. oktobra 2021, z zborom ob 9.30, v Ljubljani, na Levstikovem trgu pred Šentjakobsko cerkvijo (tako kot lani). Udeležba na pohodu je brezplačna.

Zaradi lažjega načrtovanja nakupa priložnostnih spominskih daril za vse udeležence in poteka dogodka organizatorji pohoda prosijo, da se prijavite TUKAJ.

»Samo še 10 dni nas loči od Pohoda za življenje 2021. Na nas je, da bo Ljubljana, v soboto 2. oktobra 2021 dihala skupaj z nerojenimi otroki ter njihovimi mami in očeti, še posebej s tistimi, ki so v stiski.

Ni samoumevno, da živimo. 20 – 30% deklic in dečkov naših generacij, ki bi bili danes stari 30, 40, 50, 60… let, ni imelo te sreče. Morda se premalo zavedamo, da je naše življenje res dar.

Pohod za življenje je enkratna priložnost v letu, da javno pokažemo, da nam gre za pravico do življenja nerojenih otrok, da se zavzemamo za pomoč mamam in očetom v stiski, tako da bi vsi spočeti otroci lahko zagledali luč dneva in lepoto sveta,« je zapisala Urša Cankar Soares, voditeljica Pohoda za življenje.

Pohod za življenje bo izveden v skladu z navodili NIJZ, nošenje maske in ohranjanje medsebojne razdalje je pomembno za zmanjšanje možnosti okužb.

Z današnjim dnem se pričenja devetdnevnica pred Pohodom za življenje. Vabljeni, da se ji pridružite!

Prav tako je voditeljica Pohoda za življenje posnela videoposnetek, ki je na voljo: https://www.youtube.com/watch?v=OHeILc_2Jlk

Za podrobnejše informacije si lahko ogledate TUKAJ.