foto: Pixabay

Od bralke Marije smo dobili pričevanje o neverjetnem evharističnem čudežu. 

Včeraj se je namreč zvečer ob 18h odpravila k maši v domači župniji in šla tudi k obhajilu. Ko je prejela sveto hostijo (okrogle oblike) in jo hotela zaužiti, je opazila, da je zaužila samo njeno tretjino. Mislila je, da se je vmes prelomila in da je preostali del padel na tla. Vendar je ni nikjer našla. Prav tako je ni našla nikjer na obleki, kar jo je zmedlo. Tudi duhovnik, ki je delil obhajilo, ni opazil ničesar.

Ko se je vrnila domov od maše, je še enkrat v skrbi, da ne bi prišlo do skrunjenja Kristusovega Rešnjega Telesa, pregledala svoja oblačila, vendar ni našla ničesar. Prav tako ni bilo mogoče preostalega koščka hostije opaziti niti v avtu, niti na tleh pred hišo ali v njej. Tudi v torbici ne. To se ji je zdelo precej nenavadno.

Ko pa se je okoli enajstih zvečer odpravila spat in se je že preoblekla v pižamo, se je najprej usedla na posteljo. In v tistem trenutku opazila, da se preostali del hostije nahaja na postelji, na odeji. Zmolila je in zaužila še preostali del posvečene hostije. Dogodek jo je zelo začudil, predvsem to, da se je izgubljeni del hostije spet pojavil na postelji iz nepojasnjenih razlogov.

C. R.