foto: Pixabay

Na LGBT dogodku v Idahu, ki naj bi bil namenjen “otrokom” bodo poleg vseh ostalih LGBT norosti nastopali tudi transvestiti in satanisti. Slednji naj bi zbranim ponujali “razkrščevanje”.

Dogodek, ki naj bi se odvijal to soboto v Coerur d’Aene so organizatorji promovirali kot “družinam prijazno proslavljanje LGBTQ+ raznolikosti.” V to naj bi po besedah North Idaho Pride Alliance spadala tudi prisotnost satanističnega templja.

“Satanistični tempelj Idaho bo na Coeur D’Aleneonvm ‘Ponosu v parku’ naslednjo soboto 11. junija od 10. do 15. ure! Imeli bomo robo in izvajali razkrščevanja za tiste, ki jih zanima. Satan vas vse ljubi. Naj živi Satan!” je na Twitterju zapisala ena od satanistk.

Poleg stanistov bodo na dogodku po pisanju Idaho Tribune “poleg satanistov tudi cel kup LGBT govorcev in nastopajočih, številni med njimi pa so transvestiti.” To se v letu Gospodovem 2022 razume kot “družinam prijazno”. Sponzorji dogodka so med drugim Idaho HIV ter center za preprečevanje in zdravljenje spolno prenosljivih bolezni in hepatitisa.

Na shodu bodo prisotni tudi pripadniki Antifa, ki naj bi “varovali” LGBT skupnost pred protestniki in komerkoli drugim, ki bi ugovarjal pristonosti otrok blizu transvestitov in satanistov.

 

Satanisti so medtem že napovedali, da želijo na dogodku otroke novačiti v svoj tempelj. Za razliko od ostale LGBT klike, ki se glede pranja možganov otrokom spreneveda, satanisti svojih nakan ne skrivajo.

Ivan Šokić / Demokracija.si