Dragi prijatelji ne zamudite izjemne priložnosti, ko bo Slovenija gostila Ralpha Martina! Okrepimo klecava kolena! Prijavi se in sodeluj.

“Sin človekov, ali vidiš mesto, ki propada? Si pripravljen videti vsa mesta uničena? Si pripravljen videti propad celotnega ekonomskega sistema, na katerega se sedaj tako zanašaš? Propad, ko denar več ne bo imel nobene vrednosti in te ne bo mogel več vzdrževati?

Sin človekov, vidiš tiste cerkvene zgradbe, ki jih sedaj tako zlahka obiskuješ? Si jih pripravljen videti takšne, da bodo imele zabita in zaprta vrata? Si pripravljen svoje življenje zasnovati samo na meni, na nobeni drugi ustanovi ali strukturi? Si se pripravljen zanašati samo name, ne na ustanove, šole in župnije, za katere se tako trudiš, da bi jih negoval in obdržal?”(Besedilo iz leta 1976, p. Michael Scanlan)

“Rad bi vas pripravil na to, kar prihaja. Temačni dnevi prihajajo na svet, dnevi stiske … Ustanove, ki sedaj stojijo, ne bodo več stale. Razne oblike podpore, na katere se ljudje danes opirajo, ne bodo več obstajale. Rad bi, dragi moji, da bi bili pripravljeni, da bi poznali samo mene, da bi se me oklenili in bi imeli z menoj globlji odnos kot kadarkoli doslej…

Na vas bom razlil vse darove svojega Duha. Sam vas bom pripravil na duhovni boj; pripravil vas bom na čas evengelizacije, kakršne svet še nikoli ni videl … In ko ne boste imeli ničesar drugega, razen mene, boste imeli vse: zemljo, polja, domove in brate in sestre in ljubezen in veselje in mir – bolj kot kadarkoli prej. Bodite pripravljeni, moje ljudstvo, jaz sam vas želim usposobiti.« (Prerokba iz leta 1975, Ralph Martin)

Prijava: https://www.krscanski-mozje.si/virtualno-srecanje-s…/

Magdalena Ganzitti