foto: MPI / posnetek zaslona

Nadškof Carlo Maria Viganò je katoličane pozval, naj se združijo proti temnim silam globalizma. Viganò je poslal The Gateway Pundit svoj videoposnetek in poziv k protiglobalističnemu zavezništvu.

Nadškof Viganò je v sredo delil to ganljivo besedilo in videoposnetek. Videoposnetek in besedilo sta mednarodni poziv k oblikovanju protiglobalističnega zavezništva, da bi premagali zlobne elite, ki želijo zasužnjiti svobodne moške in ženske ter spodbujati “religijo človeštva, ki opušča vero v Kristusa”.

“To protiglobalistično zavezništvo bo moralo združiti narode, ki se nameravajo rešiti peklenskega jarma tiranije in potrditi svojo suverenost s sklepanjem sporazumov o medsebojnem sodelovanju z narodi in ljudstvi, ki delijo njihova načela in skupno hrepenenje po svobodi, pravičnosti in dobroti. Razkriti mora zločine elite, identificirati odgovorne, jim soditi pred mednarodnimi sodišči ter omejiti njihovo preveliko moč in škodljiv vpliv. Preprečiti bo morala posredovanje lobijev, zlasti z bojem proti korupciji državnih uradnikov in delavcev v informacijski industriji ter z zamrznitvijo kapitala, ki se uporablja za destabilizacijo družbenega reda. Celotno vprašanje pandemije je ključnega pomena za veliki ponovni zagon, proti kateremu se moramo boriti. Menim, da je v tem trenutku najprimerneje ustvariti ljudsko gibanje, ki bo katoličane, kristjane in ljudi dobre volje povezalo v protiglobalistično zavezništvo. To je moja prva pritožba v tem smislu. …Če je napad globalen, mora biti globalna tudi obramba,” je dejal.

Video si lahko ogledate TUKAJ.

Vir: UME