foto: 24kul.si

Pred svojim skorajšnjim binkoštnim seminarjem, ki ga bo preko spleta imel tudi za Slovence, se je misijonar in karizmatik pater James Manjackal obrnil na javnost tudi s pismom, ki ga je v izvirniku objavil portal 24kul.si. Objavljamo povzetek njegovega pisma. Hkrati pa ste vabljeni, da se prijavite na spletni seminar, ki ga bo vodil – če se še niste prijavili.

Bog je človeštvo ustvaril kot moškega in žensko z jasno razliko med spoloma, različnimi fizičnimi lastnostmi, čustvi, težnjami itd. Moški in ženska sta po naravi ustvarjena drug za drugega. “Bog je ustvaril človeka po svoji podobi, po Božji podobi ga je ustvaril, moškega in žensko je ustvaril. Bog ju je blagoslovil in Bog jima je rekel: »Bodita rodovitna in množita se, napolnita zemljo in si jo podvrzita; gospodujta ribam v morju in pticam na nebu ter vsem živalim, ki se gibljejo po zemlji!« ” (1Mz 1, 27-28) “Tedaj je človek rekel: »To je končno kost iz mojih kosti in meso iz mojega mesa; ta se bo imenovala móžinja, kajti ta je vzeta iz moža.«” (1Mz 2, 23) Bog se nikoli ne zmoti! Vedno ima načrt za dobro in dobrobit človeštva. “Vem za načrte, ki jih imam z vami, govori Gospod: načrte blaginje in ne nesreče, da vam dam prihodnost in upanje.” (Jer 29, 11)

Zdaj pa človek, ki je ustvarjen iz zemeljskega prahu z njegovimi rokami, poskuša ‘popraviti’ Boga Stvarnika in ga naučiti modrosti z vmešavanjem v načrt in red, po katerem je Bog ustvaril človeka. Ignorira Božjo besedo in Bogu ukazuje: “Ne, Bog, ti si ustvaril človeštvo moškega in moškega ter ženske in ženske, zato se lahko moški poroči z moškim in ženska se lahko poroči z žensko, ker sta si brez razlike. Potrebujemo tvoj blagoslov, to je vse! /zato v nekaterih evropskih državah katoliški škofje in duhovniki blagoslavljajo homoseksualne zveze v cerkvi!/ Napačno si rekel, da pomnožite, česar si planet Zemlja ne more privoščiti, da bi skrbel za takšne veliko število ljudi. Človekovo rojstvo je treba nadzorovati, nadzor nad rojstvom je nujen!”

Tisti, ki berejo te vrstice, bi morali vedeti, da so nadzor nad rojstvom, načrtovanje družine, splav, kontracepcija, spodbujanje homoseksualnih zvez itd. projekt “elit” (politikov, bogatih poslovnežev in milijarderjev), ki ne verjamejo v Boga Stvarnika, imajo pa veliko denarno bogastvo. Homoseksualna zveza je gnus za Gospoda (prim. 3Mz 20, 13). Tudi perverzno človeško naravo je treba obravnavati kot katero koli drugo psihološko bolezen. O tem si lahko preberete Katekizem katoliške cerkve od št. 2357 do 2359. Tam so besedila, ki vsebujejo dogme in nauk Cerkve in vsa homoseksualna dejanja označi kot resnično nemoralna in v nasprotju z naravno zakonodajo. Katekizem imenuje “homoseksualne težnje” kot “objektivno neurejene”.

Čeprav homoseksualno nagnjenje samo po sebi še ni greh, je to bolj ali manj močna težnja k moralnemu zlu, zato je treba že samo nagnjenje obravnavati kot objektivno motnjo. Smešno je, da homoseksualni pari posvajajo otroke, to je paradoks. Kako lahko ljudje, ki kršijo osnovno načelo spola, zakona in družinskega življenja, sploh lahko skrbijo za otroke? Poskušajo skrbeti za otroke, rojene od drugih staršev, in ne svojih. Starši, ki imajo otroke, poznajo težave in stiske, ki jih morajo vzgajati lastni otroci, rojeni iz njihove krvi! Kako naj potem pričakujemo, da bodo gejevski pari skrbeli za otroke, ki so jih posvojili  s “posvojiteljsko” ljubeznijo! Vzgajali bodo generacijo, ki bo obremenjena s hudobijo in pokvarjenostjo.

“Zato vse iz srca prosim, da človeštvo, ki je dostojno ustvarjeno po Božji podobi, ne bo propadlo ali se izrodilo v zverinsko stanje. Naj se tisti, ki verujejo v Boga, borijo proti takim nečloveškim in nenaravnim zakonom. Prosimo, naj se oči “elite” v naši družbi razsvetlijo, da bi dojeli Božjo postavo, vtisnjeno v naravo človeka, družbe in zemlje,” je svoje pismo zaključil pater Manjackal.

Vir: p. James Manjackal, 24kul.si

C. R.