foto: Pixabay
Barbka Špruk je v javnosti znana kot motivatorka in voditeljica terapevtskih skupin za zdravljenje depresije in tesnobe. Slovenski javnosti je pred leti zaupala svojo zgodbo o neuspešnem zdravljenju na psihiatriji. Tokrat je na facebooku spregovorila o svoji veri.
“Ne znam opisati globoke hvaležnosti svoji mami, ki me je kot otroka tako lepo učila kako moliti, kako se povezati z Bogom, kako verjeti v ta nevidni svet, ki me je v najtežjih trenutkih reševal, ko je bilo najhuje, najtežje sem klicala Jezusa naj mi pomaga.
Kot otrok sem imela sem svoj oltarček… In imam ga še danes, ker mi veliko pomeni. Ta vez z Bogom, Jezusom, Marijo in angeli je iz leta v leto vedno močnejša, trdnejša…. Dala mi je moč LJUBEZNI, moč odpuščanja, hvaležnosti in moč vztrajnosti in ponižnosti. Zavedam se, da noben človek ni ne več ne manj od nikogar, VSI SMO ENO. Vsi potrebujemo drug drugega, vsi smo odgovorni drug za drugega. Naj vse tiste, ki trpijo spremlja Bog, Jezus, Marija in angeli, da vse hude stiske čimprej premagajo,” je zapisala Barbka Špruk.
C. R.