Marija Pavlović Lunetti (foto: TV Exodus / posnetek zaslona)

Vidkinja Marija Pavlović Lunetti je komentirala sporočilo Božje Matere z dne 25. junija 2019 z besedami, da nas Gospa pripravlja na zmagoslavje svojega Brezmadežnega Srca in nam naroča, naj se pripravimo, poroča portal Medjugorje-news.com.

Tistega dne je namreč dala Božja Mati Marija naslednje sporočilo:

“Dragi otroci! Zahvaljujem se Bogu za vsakega od vas. Otročiči, še posebej hvala, ker ste se odzvali mojemu klicu. Pripravljam vas na nove čase, da boste čvrsti v veri in vztrajni v molitvi, da bi preko vas deloval Sveti Duh in obnovil obličje zemlje. Z vami molim za mir, ki je najdragocenejši dar, čeprav satan želi vojno in sovraštvo. Vi, otročiči, bodite moje iztegnjene roke in ponosno pojdite z Bogom. Hvala vam, ker ste se odzvali mojemu klicu.”

V intervjuju za radio Marija iz Italije je vidkinja Marija Pavlović dejala, da je bila Gospa srečna, ker je videla v velikem številu tiste, ki so se odzvali njenemu klicu. V medžugorski cerkvi je bilo tistega dne 270 duhovnikov, ki so somaševali, mnogi pa so spovedovali. To je hvaležnost Bogu za njeno navzočnost v naši sredi, je dejala vidkinja.

Vidimo torej, da nas Gospa pripravlja na zmagoslavje svojega Brezmadežnega Srca, pripravlja nas na te čase z zahtevo, naj bomo čvrsti v veri. V novejšem času je Gospa to večkrat ponovila. Čvrsti v veri pomeni, da se upremo toku nevere in odpada od Boga.

Tu si lahko ogledate intervju z vidkinjo Mirjano za TV Exodus:

P. G.