Z današnjim dnem je tudi uradno začel z delovanjem spletni portal Molitev.si.

Gre za portal, ki bo objavljal članke o molitvi na splošno, pa tudi prošnje za molitev, zahvale in pričevanja ter vabila na molitvene dogodke.

Zato vas že zdaj vabimo, da svoja pričevanja o tem, kaj je Bog storil v vašem življenju, pošljite na mail: [email protected]. Na ta naslov sprejemamo tudi prošnje za molitev, ki so za objavo. Članki s portala so dostopni tudi na twitterju in facebooku.

Zakaj je takšna spletna stran pomembna? Najprej predvsem zato, ker z njo ustvarjamo občestvo, ki se sicer povezuje virtualno, a moli skupaj. To pomeni, da vaše prošnje za molitev, ki jih predstavite, postanejo prošnje celotnega občestva, ki moli. S tem imate številne priprošnjike.

Drugi pomemben razlog za nastanek portala pa je poučevanje v molitvi, kako moliti in kaj pomeni krščanska molitev. Skozi desetletja načrtne ateizacije družbe ter napredujoče sekularizacije so številne generacije izgubile stik z Bogom in niti ne vedo, kako moliti. Zato so lahek plen številnih novodobnih duhovnih gibanj, ki ponujajo hitre instant rešitve.

Vabljeni k branju in obenem hvala za vse vaše molitve.

Gašper Blažič, urednik portalov Blagovest.si in Molitev.si