foto: Wikipedia

Blažena Devica Marija (in pozneje tudi Jezus) se je 28. novembra 1981 prvič prikazala skupini najstnikov v vasi Kibeha v Ruandi in jim dajala Božja sporočila, ki naj bi jih širili po vsej državi in svetu. Zaradi velikega pomena teh sporočil je Cerkev nemudoma začela preiskovati vidce in sporočila. Krajevni škof je 29. junija 2001 dogodke, povezane s tremi vidci, formalno in uradno odobril.

Na začetku so sporočila, ki so prihajala od Device Marije, izražala ljubezni do vseh njenih otrok, torej do vseh ljudi na Zemlji. Pogosto so bila predvsem poučna. Ljudem so dajala duhovne smernice in jim govorila o tem, da naj živijo bolj pobožno, se pokesajo grehov in zavrnejo grešne skušnjave in se približajo Bogu. Marijina navodila človeštvu so vključevala poziv vsem, naj vsak dan molijo rožni venec, da bi odgnali zlo, in naj vsi ljudje drug drugemu zaupajo ter si med seboj pomagajo.

Nekatera Marijina sporočila so kmalu začela vsebovati grozljive napovedi o vojnah, katastrofah in korupciji, s katerimi se bo svet soočil v naslednjih letih. Mladim vidcem je pokazala grozljive slike prihodnosti, ko bo v človeških srcih namesto ljubezni prevladovalo sovraštvo in bodo planet razdirale vojne, gospodarstvo bo propadalo, vlade padale in dogajale se bodo naravne katastrofe.

Več si lahko preberete TUKAJ.